Bookmark slow to load

(21 Posts)

It's working again. Yay. Thank you. smile

nemno Wed 14-Aug-13 12:05:29

It is! Brilliant smile thank you.

magimedi Wed 14-Aug-13 11:59:13

Working fine now!

flowers Tech.

magimedi Wed 14-Aug-13 08:35:58

And still v slow for me. Only in Chat.

nemno Wed 14-Aug-13 08:29:31

Still ongoing problem for me.

AnneEyhtMeyer Mon 12-Aug-13 23:11:17

This is still going on, now on Chrome too.

At the bottom of my screen it says "Waiting for Stats.mumsnet.com"

I was just going to post to ask the very same about the slow to respond bookmarking function. I thought it was just me, but it's been going on for a few days now.
I'm on an iPad, don't know if that's making a difference. It's a bit irksome.

Thanks MNHQ.

nemno Sun 11-Aug-13 23:17:15

Thank you

Thanks Helen.

HelenMumsnet (MNHQ) Sun 11-Aug-13 17:23:26

Hello. Sorry about this - there does indeed appear to be some glitch that means bookmarks are sloooooooow to load.

We'll get the Tech team to look into it on Monday.

nemno Sat 10-Aug-13 21:21:35

It is still happening in the Chat forum sad I don't know if it was only chat when I first reported it but I must be on chat mostly.

magimedi Sat 10-Aug-13 21:09:47

Desktop & firefox and so slow to load.

Me too. I came to see if anyone has started a thread about it. I'm on an iPad going through safari if that helps. Mine is the same as in the op.

It's very frustrating.

FruOla Thu 08-Aug-13 18:55:21

Ooops, I wasn't referring to bookmarks - just pages in general.

FruOla Thu 08-Aug-13 18:54:25

It's been doing it to me for the last two, or three, days.
iMac, Firefox.

Samu2 Thu 08-Aug-13 18:41:58

I don't have the bookmark thing on the chat forum.

It has gone!

nemno Thu 08-Aug-13 18:35:54

I'm on Firefox! Thanks Anne

AnneEyhtMeyer Thu 08-Aug-13 18:29:51

I had this on Firefox but not on Chrome today.

nemno Thu 08-Aug-13 18:22:01

Thanks for replying Helen

Just me then sad darn. And I have no idea how to fix it, everything else is working perfectly.

HelenMumsnet (MNHQ) Thu 08-Aug-13 17:42:23

Oh how annoying!

We haven't had any other reports of this happening. Anyone else having the same trouble/

nemno Thu 08-Aug-13 16:56:57

Just wondering if this is just me? I can click on links, between threads etc as normal but the site takes ages to go to my bookmarked place. I can scroll down, read the new posts and want to bookmark new place before it reacts. Then I wait to be able to save a new bookmark. Anyone else?

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now