tech troubles with one of the threads

(21 Posts)
HecateWhoopass Mon 04-Feb-13 11:57:22

Did you change the elastic band and stick a new bit of sellotape on, then?

[probably going to get banned emoticon]
grin

DameMargotFountain Mon 04-Feb-13 11:17:57

tyvm

gnushoes Mon 04-Feb-13 11:15:27

it was a Wowcher ad wot did it.

mrswishywashy1 Mon 04-Feb-13 11:15:01

Yay thanks Kate smile

I really thought I was going to have to do RL stuff sad

KateSMumsnet (MNHQ) Mon 04-Feb-13 11:10:54

It's fixed now guys!

Go and frolic happily on chat you young scamps...

mrswishywashy1 Mon 04-Feb-13 10:40:36

Ah I thought it was just me!

I have just started a thread about it but can't even read any replies, well if I even have any wink

Fluffycloudland77 Mon 04-Feb-13 10:38:03

Me too!

It is annoying and I want you to stop doing right now.

Me too. Keeping only seeing a couple of posts then they disappear again. If it carries on I might have to do some housework instead sad

AmberLeaf Mon 04-Feb-13 10:34:07

Yes me too.

pod3030 Mon 04-Feb-13 10:33:30

think it's an ad in the wrong place pushing the thread to the bottom, i scroll down and it's there

DameMargotFountain Mon 04-Feb-13 10:31:02

threads are blank when i open any in _chat

is this MNHQs way of telling me to get off my ass and get dressed? grin

KateSMumsnet (MNHQ) Mon 04-Feb-13 09:52:06

<jabs server with a broom>

Sorry guys, we'll try to get this sorted ASAP.

Ahh, glad this isn't just my laptop - I've got the gap/wow voucher thingy coming up too.

eatyourveg Mon 04-Feb-13 09:06:34

I'm not on an ipad or iphone - its happening on my old jalopy desktop too!

MoreBeta Mon 04-Feb-13 09:00:23

I am finding that threads take an absolute age to load and then Internet Explorer crashes and a mesage about a script running sometimes comes up.

Definitley something wrong and has been for several days.

I am also getting 'magic disappearing words' on some threads as well.

Pilfette Mon 04-Feb-13 08:51:06

I'm having it in every Chat thread, but S&B and AIBU seem to be ok.

DoItToJulia Mon 04-Feb-13 08:39:17

I'm having it to. On more than one thread.

Maybe it's some insidious mind control, technique they are trying out?

Or maybe it's just broke. Again?

Watto1 Mon 04-Feb-13 08:28:07

Thought it was my computer. Seems to be Chat I'm having trouble with.

FruOla Mon 04-Feb-13 08:09:53

It's more than one thread - there's loads of them! There's already another thread about this www.mumsnet.com/Talk/site_stuff/1675972-Annoying-gap-Wowcher. Hopefully they'll see it when they get in to MN Towers (although Tech is in New York - unless he's moved again) grin

HecateWhoopass Mon 04-Feb-13 08:08:14

It's happening with a few of them.

I am on laptop and if I scroll down, it's there. Below the bottom of the twitter feed and just below a green button asking me to sign up to wowcher.

this one

When I click on it the posts are there briefly then vanish. Only thread I'm having trouble with. (On an iPad)

Join the discussion

Join the discussion

Registering is free, easy, and means you can join in the discussion, get discounts, win prizes and lots more.

Register now