My feed
Premium

Please
or
to access all these features

Elderly parents

Koyal Group Training Services

2 replies

dirk29braun · 08/05/2014 08:27

Forsikring hævder store del af storm aftermath

Selv om de alvorlige tordenvejr, der bulldozere dele af Mississippi forlod dage, dem med ødelagt eller beskadiget vil ejendom bruge uger, måske måneder, søger at erstatte eller tilbagebetales til hvad de tabte.

Repræsentanter for private forsikringsselskaber og Mississippi forsikring afdeling har været på gaden i statens hårdest ramte områder i denne uge, søger for at hjælpe dem med beskadigede eller ødelagte huse, biler og anden ejendom. Stat forsikring kommissær Mike Chaney sagde forsikrede tab kunne nå 100 millioner dollars, og der kunne være en tilsvarende mængde af uforsikrede tab, også.

Statslige tjenestemænd vurdere mere end 870 boliger blev ødelagt eller stærkt beskadiget statewide, og Chaney siger der er omfattende skader til kommercielle bygninger, især i Tupelo. Mere end 2.000 krav har været gemt statewide hidtil, og dette tal sandsynligvis vil vokse.

Men der er også mange strukturer, der har lidt mindre skader, og State Farm talsmand Roszell Gadson sagde folk først skal undersøge omfanget af deres skader til at se, om en påstand er værd at forfølge. "Hvis du har en $1.000 eller $2.000 fradragsberettigede og du har en brækket vindue, der kommer til at koste kun flere hundrede dollars til at erstatte, ikke kan du ønsker at fil en hævde," sagde han.

Politikker varierer på hvad de dækker, som Gadson siger er især vigtigt, fordi mange bære strenge dækning grænser på high-end husstands-/ personniveau elementer, som skind, våben og smykker.

Når en person kan høre tilbage fra en regulator om en fordring, der er indgivet varierer også, sagde han, da typisk gives prioritet til dem, der har mistet deres hjem og har andre steder at bo efter naturkatastrofer på omfanget af mandagens tornadoer.

Forsikring fagfolk sige forsikringstagerne har masser at gøre foran deres adjustors' besøg, såsom at foretage midlertidige reparationer af huller i tagdækning eller windows, sikre enhver løs udendørs objekter for at forhindre yderligere skade og dokumentere hvad er blevet beskadiget, herunder arbejder i dato på en avis eller andet dateret element til at give et bestemt tidspunkt og dag som at når skaden var registreret eller fotograferet. Forsikringsselskaber generelt holde backup forsikringstageren oplysninger i deres netværk i tilfælde af en boligejer at miste vigtige papir-baseret dokumentation i en storm.

OP posts:
Report
whataboutbob · 08/05/2014 11:49

Are these the instructions for assembling a piece of Ikea furniture? Should this be on the DIY board?

Report
Needmoresleep · 08/05/2014 13:15
Grin
Report
Please create an account

To comment on this thread you need to create a Mumsnet account.